Over ons

Algemene informatie

Wij werken met een enthousiast team verloskundigen. We hebben allemaal veel plezier in ons werk en stralen dat uit. Alle verloskundigen werken drie dagen per week in de praktijk. Zij hebben dan spreekuur, dienst voor bevallingen of visitedienst. Door deze werkvorm zorgen wij er voor dat je een betrokken en frisse verloskundige treft die alle aandacht voor jou en je partner heeft.
Alle verloskundigen begeleiden een CenteringPregnancy groep en delen daarnaast samen met een vaste collega de zorg over de zwangeren uit hun team.
Onze assistentes zijn iedere werkdag bereikbaar voor vragen en het maken van afspraken.

Fleur de Miranda en Eveline van der Zwaag zijn onze praktijkassistentes.Zij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00- 12:00 uur bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak op 030-4100233.

We zijn een opleidingspraktijk en begeleiden daarom een aantal weken per jaar studenten van de Verloskunde Academie. De aanwezigheid van een student wordt altijd aangekondigd. Laat het ons even weten als je geen prijs stelt op de aanwezigheid van een student.

Wij zijn geregistreerd in het BIG-register en in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen van de KNOV. Tevens zijn wij lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV).